Cik uzticams ir aizdevums internetā vai, piemēram, sms kredīti?

Lai būtu noformēts aizdevums, klientiem nav jāpamet savas mājas un jādodas uz kredītiestādi, lai tiktos klātienē. Šodien pieteikumu var aizpildīt un iesniegt online vidē. Kredītu kompānijas zina, ka tiešām kvalitatīvi izstrādāta attālinātās apkalpošanas sistēma taupa klientu laiku un pašu resursus. Tomēr, priekš tam, lai samazināt risku par to, ka var būt atteikums, aizņēmējiem ir pienācīgi jāaizpilda savs pieteikums. Pats kredīts online ir ātrs un arī saprotams variants, kā saņemt kredītu savām vajadzībām.

Kredīti tiek formēti oficiālās kredītiestāžu lapās vai caur mobilo telefonu. Pēc reģistrācijas šeit tiek pildīts pieteikums un pēc pāris minūtēm tiek saņemta atbilde no kredītiestādes. Taču pirms tiek formēts kredīts, pastāv daudz dažādu neskaidrību? Mēģināsim uzzināt vairāk tālāk – ilgtermiņa aizdevums.

Aizdevums internetā – plusi un mīnusi

Runājot par priekšrocībām un mīnusiem, ko tad sms kredīti vai citi aizdevumi online sevī slēpj, sākumā jākoncentrējas uz trūkumiem. Šeit galvenās briesmas rodas kredītņēmēja neuzmanības dēļ. Parasti tiek paņemts aizdevums, bet netiek lasīti līguma nosacījumi. Bieži vien, protams, lai piesaistītu klientus, var tikt uzrādīts minimālais % daudzums. Pētot nosacījumus, procents izrādās ievērojami lielāks. Kā vēl viena problēma ir par personiskās informācijas nodošanu krāpnieku rokās. Pasargāt sevi no tā jau ir vienkārši. Aizdevums online jānoformē vien pie drošām kreditēšanas iestādēm.
Plusi:
Izdevība piedalīties akcijās un sezonālos piedāvājumos;
anketas izskatīšanas ātrums, kā arī momentāla kredīta saņemšana uz kontu;
spēja izvēlēties finansējumu bez liekiem dokumentiem vai arī ar tādu kredītvēsturi, kas neapmierinātu bankas;
nebūs nepieciešams doties uz bankas ofisu.
Izsniedzot kredītkarti, pastāv variants saņemt pazeminātu procentu likmi, ilgāku labvēlības periodu. Dažas bankas piedāvā arī jauniem klientiem nenākt atvērt kontu un parakstīt visus dokumentus. Bankas kurjers pats piegādās visus dokumentus uz Jūsu adresi, bet Jūs saņemsiet naudu.
Skaidrs, ka tieši kredīts online jau ir diezgan daudzsološa nozare, kas ļauj iegūt izdevīgus nosacījumus. Lai pasargātu sevi, būs rūpīgi jāizlasa visi tie dokumenti, un pirms izvēlaties kredītiestādi, uzziniet vairāk par atsauksmēm. Apsveriet ne vien procentu likmi, bet arī kopējo summu, ko nāksies pārmaksāt, tā var ietvert komisijas maksu vai arī citus pakalpojumus.

SMS kredīts – ātri un bez ķīlas

SMS kredīts jau ir mikrokredīts, kas tiks saņemts, sūtot pieprasījumu kredītiestādei ar īsziņu. Šāds kredīts jau ir ļoti vienkāršs un ļauj saņemt finansējumu, neizejot no mājām, pie tam nebūs vajadzīga pieeja interneta pieslēgumam. Mūsu valstī sms kredīti pazīstami jau sen un vēl starp iedzīvotājiem tāds kredīts ir diezgan pieprasīts.
Svarīgākie ieteikumi aizņēmējam būtu:
SMS kredīts jāpiesaka vien pārbaudītā kredītiestādē, kura reģistrēta kredītiestāžu valsts reģistrā. Šinī sfērā eksistē ļoti daudz krāpšanās gadījumu.
Cītīgi apdomājiet nepieciešamību kreditēties, tā kā procenti ātrajiem kredītiem ir diezgan augsti un kredīta atdošanas termiņš jau ir īss.
Pirkumu veikšanas mīļotājiem SMS kredīti dažreiz pārvēršas par ieradumu, tā kā tas ir ļoti pieejams. Mēģiniet sevi ierobežot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *