Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī neskaitāmus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs pirkt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā nodrošina dažāda tipa servisus, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan dažādi.
KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.
Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, sāļie kliņģeri, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena ir piemērota piedāvājumam. Iesakām meklēt pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga. Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā būs iespēja veidot pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā pērkot jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, loģiski, vienmēr būs svaigs un gards.
KĀDS IR BANKETU ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS?
Vēl viens ievērojams pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, būs banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat populārs un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Obligāti nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma veikšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja atsauksmēm un pieredzei šajā sfērā, jo, ja ņem vērā to, ka vajadzīgs paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga ir cena. Banketa ēdienkartē parasti būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tādēļ nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.