Pasūti gardākās biskvīta kūkas Rīgā!

Lielās pilsētās arī agrāk bija tiešām pieprasīts pasūtīt pārtiku, nemaz nerunājot par tādu lietu piemēram, kā uzkodas banketam. Parasti visi biznesmeņi svētkus organizēja pie sevis villās vai, piemēram, viesu mājās, bet visa galda klāšana un banketu ēdienkarte bija pasūtītas pārbaudītā vietā. Pie tam torte npo vietējā veikala nekad nebija populāra, tāpēc jau sen bagāti cilvēki deva priekšroku tādai precei piemēram, kā tortes uz pasūtījumu. Tā kā viss attīstās kā arī pilnveidojas, parādījās vairākas konditorejas Rīgā un citur Latvijas teritorijā, kur piedāvā ne vien iespēju pasūtīt torti, bet arī tiek piedāvātā galdu klāšana izbraukumā. Pie tam galdu klāšana cenas zņiā tiešām nav tik ļoti dārgs pasākums. Kā arī sameklējot savu konditoreju, Jums vairs nemaz nav jāmeklē, kur pasūtīt garšīgu sāļie kliņģeri.

Kā var pareizi izvēlēties tortes uz pasūtījumu?

Nemaz nav svarīgi, kādi svētki plānoti, bet patlaban tikai daži klienti dot priekšroku veikala tortēm, bet arvien milzīgāku popularitāti sasniedz ne vienīgi tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet arī citās pilsētās. Nav noliedzams, ka tādi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte vienmēr būs svētku galda pamata dekorācija. Un visbiežāk tā tiks pasūtīta pārbaudītā vietā. Konditorejas Rīgā var piedāvāt ļoti daudz vairāku pildījumu, kā arī noformējumu tortēm. Lai tiešām var izlemt, kādu pasūtīt torti, nepieciešams uzzināt, kādas tortes varianti tiek īstenoti. Paši banketi parasti dot priekšroku šādam tortēm – biskvīta, marcepāna, suflē vai arī jogurta. Suflē un jogurta tortes pēc pasūtījuma parasti labas, kad viesi domā par savu svaru. Marcipāns tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem. Taču biežāk tortes uz pasūtījumu jau ir tieši biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz īstenot jebkuras izdomas, un tortes pārtop par īstu mākslas darbu, ar ko lepojas konditoreja.

Galda klāšana un vēl citas lietas, kad tiek rīkoti banketi

Mūsdienās banketi ir diezgan ierasta lieta. Turklāt dažādas konditorejas Rīgā vai arī citur Latvijā piedāvā cilvēkiem uzkodas banketam un pat tādu lietu, kā galda klāšana. Savukārt klientiem, laikā kad tiks izrunāta banketu ēdienkarte, jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Banketu ēdienkarte vai produktu uzskaite tiek realizēta sekojoši. Uzkodas banketam, kas ir aukstas un, kurās ir dārzeņi un sieri, dažādi kanape, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Karstās uzkodas banketam var būt tikai līdz 100g uz viesi, bet salāti būs līdz 250g . Bet pamatēdiens, kurš tiks kombinēts kopā ar piedevām, ir gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļi uz vienu viesi tiek paredzēti līdz 200 gramiem, bet konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200 g. Tādā veidā sanāk līdz 1500 g uz cilvēku. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *