KĀDS IEMESLS IR TAM, KA VĒJSTIKLU JĀVED LABOT NEKAVĒJOTIES?

Nelielām plaisām vējstiklā daudzi nepievērš gana lielu uzmanību un uzskata, ka to novēršana līdz nākošajai tehniskajai apskatei būs labs risinājums. Vējstiklu labošanas serviss ir jāmeklē nekavējoties pēc problēmas rašanās, lai tā nevērstos plašumā. Iemeslu tam, kādēļ ar vējstikla problēmām nevajadzētu vilcināties, netrūkst.

Viens no galvenajiem varētu būt tas, ka plaisas ātri vien kļūst izteiktākas un var radīt vēl lielākus bojājumus(skatīt te – auto stiklu plaisu remonts). Viena no vējstiklu pamatfunkcijām ir automašīnas salona un pasažieru pasargāšana no ārējās vides, tādēļ laikus novērsti vējstiklu bojājumi ir zelta vērtē.

PROFESIONĀLI AUTOMAŠĪNAS APKOPES PAKALPOJUMI

Automašīna ir taustāmu fizikas likumu kopa, kas savstarpējas mijiedarbības rezultātā brauc pa ceļiem visā pasaulē. Likstas sākas tad, kad kaut kas iziet ierindas, šajā gadījumā, vējstikls. Vējstikls ir automašīnas konstrukcijas elements, kura bojājumus nedrīkst ignorēt. Vējstiklu servisa zinošie speciālisti šajā sfērā darbojas jau gadiem ilgi un apgūst arī jaunāko tehnoloģiju inovācijas, kas tiek uzstādītas jaunākajiem auto. Šī iemesla dēļ pakalpojumi ir pieejami jebkāda vecuma automašīnām – gan tām, kurām ir jau 20, gan tām, kas tikai pāris gadus vecas.

CIK ILGI TIEK LABOTI STIKLI?

Noteikti vajag uzticēties meistariem, jo tieši viņi noteiks vislabāko risinājumu – vai nu labošanu, vai nomaiņu. Ir jāņem vērā vējstiklu bojājuma veids, izmērs, atrašanās vieta un dažādi citi aspekti, kas ietekmē stikla tehnisko stāvokli. Katra klienta vajadzības tiek izvērtētas individuāli. Ir dažādi veidi, kā meistariem vadīties labojot vējstiklu. Tikai pusstunda un automašīna būs kā jauna! Darbinieku profesionalitāti apšaubīt nav pamata, jo gadiem ilgā pieredze, ļauj darbu veikt ar īpašu rūpību un atbildību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *